Начало Автомобили Нов Dodge интернет сайт на български език

Нов Dodge интернет сайт на български език

45
0

Балкан Стар Аутомотив лансира нов Dodge уеб сайт на български език, като част от глобалния проект за обновяване на всички Dodge сайтове по света. Интернет платформата дава възможност за детайлно запознаване с актуалните модели на американската марка у нас. И така светът на Dodge вече е по-близо до потребителите в България на адрес: dodgebulgaria.com.

Последното проучване на Nielsen Online показа, че всеки трети българин вече е онлайн и средната възраст на интернет потребители у нас е 28 години. “Установихме, че все повече клиенти влизат в продажбените центрове на Балкан Стар, след като предварително са се информирали за спецификациите и цените на моделите. Когато дойдат при нас те искат да разгледат и тестват конкретен автомобил. Това налага да бъдем все по-активни в Интернет пространството. Разработването на Интернет сайт за марката Dodge беше приоритетен проект за нас и вярваме ще се превърне в един от най-важните канали за комуникация и по-късно – продажба”, коментира Филип Китов – директор маркетинг и комуникации в компанията.

За Додж: Марката Dodge допълни портфлиото на Балкан Стар в края на 2006 година с модела Caliber. През 2007 към гамата се прибавиха още два продукта Dodge Nitro и Dodge Avenger. Най-новият представител на американския бранд е седемместният Dodge Journey.

За Балкан Стар: Балкан Стар е водеща компания в автомобилния сектор в България, като през 2007 г. отчита най-голям оборот в сравнение с фирмите в същия бранш. Компанията е основана през 1992 година и към днешна дата в портфолиото на Балкан Стар присъстват десет автомобилни марки – Mercedes-Benz, Maybach, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi Motors, Setra, Renault, Dacia и Mitsubishi Fuso.