Начало Автомобили Нов Hyundai-център в Русе

Нов Hyundai-център в Русе

380
0
Hyundai,Русе

Търговската верига на Hyundai в България се увеличи с още един център, след като вчера в Русе беше официално открит нов продажбено-сервизен комплекс. Центърът е изграден в съответствие със стратегията за развитие на дилърската мрежа на официалния представител на корейския автомобилостроител Hyundai в България „Индустриал Комерс“. Това е шестият шоурум, изпълнен по стандартите на марката, след двата в София и тези в Пловдив, Стара Загора и Бургас.

Представителството се простира върху 5500 м2 на главния път към границата с Румъния. В изграждането му са заложени и спазени съвсем точно корпоративните изисквания на марката Hyundai. Площта на шоурума и офисите е 500 м2, толкова заема и сервизната част, складовете се простират върху 200 м2, а за паркинг са отделени 4200 м2.

„В тези предизвикателни времена за автомобилната индустрия в България, ние за пореден път демонстрираме стабилност и последователност в изпълнението на нашата стратегия за развитие“, заяви Савина Константинова, управител на „Индустриал Комерс“, на церемонията по откриването на комплекса в присъствието на председателя на Общински съвет Русе доц. Васил Пенчев, представители на местната власт, изтъкнати бизнесмени и ВИП личности.

Малко компании могат да си позволят откриване на нови обекти, но ние, целият екип на „Индустриал Комерс“, сме убедени, че това е пътят за все по-добро обслужване на вас, клиентите, повишаване на удовлетвореността от сътрудничеството ви с нас и в крайна сметка спечелване на вашата лоялност не само към марката, но и към нас като ваш партньор„, добави тя.
Новият комплекс въплъщава най-новите тенденции в продажбата на автомобили и обслужването на клиентите на компанията, идентични с тези при най-луксозните автомобилни марки в света. Hyundai – Русе, е само поредната стъпка от амбициозната програма на „Индустриал Комерс“, който съвсем скоро ще открие официално и още два модерни продажбено-търговски комплекса – във Велико Търново и в Благоевград.

Всъщност най-новият Hyundai-център прие първите си гости няколко часа преди официалното откриване – „Индустриал Комерс“ зарадва русенските деца с весел празник, посветен на Международния ден на детето. В програмата бяха включени изпълнения на различни фолклорни, танцови и вокални формации, различни игри за малчуганите и техните родители и много подаръци.

Новооткритият център ще продължи да приема гости и през оставащите дни до края на седмицата, обявени от „Индустриал Комерс“ за Дни на отворените врати. Всеки ден от 10:00 до 16:00 часа всички желаещи могат да посетят шоурума, за да се запознаят с високото ниво на обслужване, модерно оборудвания сервиз и да тестват най-новите модели Hyundai i30, ix35 и Santa Fe.