Начало Автомобили Нов, модерен дом за Ford, Volvo и Land Rover в Бургас

Нов, модерен дом за Ford, Volvo и Land Rover в Бургас

221
0
Бургас,мото пфое

Най-новият и модерен търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое в България отвори врати в Бургас, градът избран за втора поредна година за най-добрия за живеене град в България. 

Комплексът е на разлоложен върху парцел от 15 000 кв.м. и се намира на изхода от града в посока София. Разгънаната застроена площ е над 5 000 кв.м. Всяка от представените марки разполага със самостоятелна обосебена част в шоурума, обзаведена по последните корпоративни стандарти на производителите.

Жителите и гостите на Бургас и региона, вече ще имат бърз и лесен достъп до всички услуги в портфолиото на Мото-Пфое за марките Ford, Volvo и Land Rover: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, бърза доставка на резервни части, качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и пакети, вкл. оценка и ликвидация на щети на място, оцека на автомобила и обратно изкупуване, рент а кар, дългосрочни наеми и фулсървиз. Инвестицията на Мото-Пфое е принос за по-качественото обслужване от страна на автомобилния бранш в Бургас въобще и създадава нови работни места. 

Отдавна имахме желание да създадем наш нов, по-голям и толкова модерен дом в Бургас. Запълненият капацитет на досегашното ни дилърство на бул. „Стефан Стамболов”, анализът на потребителските мнения и препоръки, стремежът ни да обслужваме бързо и качествено клиентите си доведоха до решението да предприемем спешни мерки за намиране на подходящ терен и осъществяване на най-модерния проект във фирмената ни история досега. Времената са тежки и сложни за всички ни и инвестициите са рядкост. Новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое в Бургас обаче е абсолютна необходимост за клиентите ни. Затова положихме всички усилия да им предоставим най-доброто, в най-кратък срок. Те го заслужават, още повече, че населяват най-добрия град за живеене в България”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое. 

Денят на официалното откриване донесе и много изненади за жителите на Бургас. Те първи в България видяха новите Ford Transit и Ford Transit Connect, а премиерата на новия Ford Transit Courier всъщност е дебют за модела в цяла югоизточна Европа. С желанието да сподели празника със своите клиенти в Бургас Мото-Пфое предоставя изключителни специални търговски условия, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, само за жителите на града и региона, със срок на валидност до 15 юли т.г. 

В дните на отворени врати на 17, 18, 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford Мото-Пфое през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт.