Начало Автомобили Нов шоурум на Хонда в Стара Загора плюс еко тест драйв

Нов шоурум на Хонда в Стара Загора плюс еко тест драйв

535
0
Honda Insight

Нов търговско-сервизен комплекс на Хонда в Стара Загора откриха съвместно официалният вносител на марката за България Бултрако АД и дилърът им в този град – фирма Ай Ем Ай ЕООД.

Новият дом на Хонда в Стара Загора отвори врати с изискано тържество в японски стил. Лентата прерязаха г-н Костадин Грозданов, изпълнителен директор на Бултрако АД и г-н Илко Илиев, управител и собственик на Ай Ем Ай ЕООД. Вечерта бе допълнена от айкидо демонстрация, а фойерверки озариха небето и ознаменуваха старта на Хонда в Стара Загора.

Всъщност, преди броени месеци Бултрако АД отвори най-големия си комплекс в София (на Ботевградско шосе №326). През ноември дойде време и за още един нов шоурум – този в Стара Загора. С това Бултрако демонстрира, че независимо от неблагоприятните икономически условия, следва последователно политиката си за представяне по подобаващ начин на автомобилите и мотоциклетите Хонда в най-големите градове на страната.

Новият търговско-сервизен комплекс на Ай Ем Ай ЕООД в Стара Загора е построен на разгърната площ от 1000 кв. м върху парцел от над 2 декара. Освен с административни и сервизни помещения, разполага и с шоурум от 300 кв. м, както и просторно сервизно хале. В шоурума ще бъде представена цялата гама автомобили Хонда. Сервизът разполага с необходимото оборудване за безпроблемно обслужване, както на колите, закупени оттам, така и на тези, които вече се намират в Стара Загора и региона. Модерното оборудване не само отговаря на изискванията на Хонда, но и значително ги надминава. Стойността на инвестицията до този момент е около 2 млн. лв.

За клиенти има на разположение 17 паркоместа пред комплекса и над 30 отзад.

Откриването на новия шоурум бе добър повод за организирането на HONDA ECO Test Drive по маршрута София-Стара Загора-София с на най-екологичните модели на Хонда – хибридите Insight и CR-Z.