Начало Автомобили Нов търговско-сервизен комплекс Peugeot в Пазарджик

Нов търговско-сервизен комплекс Peugeot в Пазарджик

593
0
Peugeot,Пазарджик,Пежо,сервиз

Отвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot в Пазарджик. Комплексът е разположен на ул. Стефан Стамболов 17, на терен от 1970 кв.м. застроена площ и стартира дейността с 25 служители.

Сградата се състои от автосалон с възможност за експозиция на 5 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили) и рент-а-кар.

Шоурумът за нови автомобили отговаря на изискванията на Peugeot. Сервизната част е изградена и оборудвана съобразно най-модерните технологии. На клиентите се предлага пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване.

Новият център предлага бързи ремонти на своите клиенти: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика. Всичко това се извършва веднага от висококвалифициран и обучен персонал, с оригинални или заводски възстановени резервни части с гаранция за качество. Освен Peugeot, сервизът има възможност да обслужва и други марки автомобили. По случай откриването, през целия месец ноември, за всички клиенти комплексът предлага безплатна диагностика на автомобила.

Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел. Buy-back спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време, сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.