Начало Автомобили Нова премиум такси компания променя представите за транспортни услуги в София

Нова премиум такси компания променя представите за транспортни услуги в София

1374
0

Новата премиум такси услуга за столицата Volt бе представена в шоурума на М Кар София на бул. „Черни връх“ №53. Събитието събра партньори, инвеститори и гости, които имаха удоволствието на присъстват на предаването на първите автомобили на шофьорите.

Volt е резултат от партньорството между УниКредит Лизинг, М Кар София и група инвеститори, които застават зад иновативния за столицата проект. Със своите премиум хибридни BMW автомобили 5 серия, Volt обещава на бъдещите си клиенти достъпен лукс и комфорт

Новата услуга е създадена от Огнян Попов и Юлиян Мавродиев. Те определят своя клиент като „успешния човек“. Това са жителите и гостите на града, които оценяват качествена услуга на добра цена, както и корпоративни клиенти, желаещи да гарантират едно комфортно и изключително пътуване за своите служители и клиенти. Стремежът им е да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга.

Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата за своите клиенти. В купетата на автомобилите винаги има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм. Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt. Възможно е например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора. Вариант е да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните предпочитания. Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата. По този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер.

Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили. Дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила

С поставянето на максимален брой автомобили, компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори.

„Volt е наша сбъдната мечта за това каква трябва да бъде такси услугата в София. Като туристи на запад винаги сме били вдъхновени от разнообразието от такси услуги, включително и в премиум сегмента. Вярваме, че в София има място за подобен тип услуга. Подкрепата от нашите инвеститори и партньори ни доказа, че не само ние смятаме така. Volt е вече факт. Сигурни сме, че нашите клиенти ще са впечатлени и щастливи от това, че подобна услуга може и вече съществува в София“, сподели Огнян Попов пред гостите на събитието.

„Ние от УниКредит Лизинг вярваме, че ключът към успешен бизнес не е само в предлагането на финансови решения, но и в създаването на истински партньорски отношения с нашите клиенти. Това, което ни отличава, е нашият ангажимент към клиентите. Готовността ни да ги подкрепим в техния избор за по-зелена мобилност и екологичност. Имаме водеща позиция по пазарен дял от електрическите автомобили на пазара. Вярваме, че общата ни визия с партньори като Volt и M Кар би могла да направи бъдещето на градската ни среда по-добро и по-екологично чисто. За това и ключовото послание на нашият Зелен лизинг – продуктът ни за финансов лизинг на електрически автомобили е „Помогни на София да си поеме дъх“, коментира Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг.

„Като оторизиран дилър и сервиз на BMW и MINI и оторизиран сервизен партньор на Rolls-Royce Motor Cars в М Кар София имаме привилегията да работим с вълнуващи, иновативни и ексклузивни автомобили”, сподели Росица Машалова, търговски директор на М Кар София

„В същото време споделяме отговорността да поддържаме високи стандарти на обслужване и клиентска удовлетвореност във всеки аспект на нашата дейност. Наша основна цел е да предложим на клиентите си професионална консултация и цялостно решение за мобилност, включващо най-подходящия автомобил, финансови и застрахователни продукти, както и оптимален пакет сервизни услуги.“

Volt си поставя амбициозни цели. Създателите на новата услуга вярват, че ще допринесат за положителна промяна в транспортното преживяване на всички, които ползват такси услуги в столицата.