Начало Автомобили Новак Джокович стана глобален посланик на Peugeot

Новак Джокович стана глобален посланик на Peugeot

66
0
Новак Джокович

Тенис звездата Новак Джокович стана глобален посланик на френския автомобилен производител Peugeot. Сърбинът подписа тригодишно споразумение, като това е първото му партньорство, откакто се присъедини към IMG през декември 2012 г.

Джокович ще е част от маркетинговата кампания на Peugeot, чието лого пък ще бъде на левия ръкав на фланелката на тенисиста. Сделката пък става факт в годината, през която автомобилната марка ще отбележи 30-та година на подкрепа за турнира от Големия шлем „Ролан Гарос”.

Щастлив съм, че ще представлявам страхотния френски производител на автомобили, получил признание по цял свят и с индустриална история, датираща от 200 години. В моите очи Peugeot означава френска елегантност, изисканост и израз на изкуството да живееш – коментира Джокович.

Джокович, който има победи в четири от турнирите на Големия шлем – Откритото първенство на Австралия, Ролан Гарос, Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ, както и общо 41 титли в кариерата си, е един от най-известните тенисисти в света. Той представя различни марки, сред които Uniqlo, Adidas, Head.