Начало Автомобили Новата гума Nokian WR Snowproof – спокойствие на зимните пътища

Новата гума Nokian WR Snowproof – спокойствие на зимните пътища

541
0

Новата Nokian WR Snowproof е сигурна и надеждна зимна гума специално разработена за шофьорите на леки автомобили в Централна и Източна Европа. Най-важната характеристика на гумата е превъзходната зимна безопасност. Тя осигурява спокойствие на шофьорите дори и при внезапни снеговалежи и смяна на платната на кишави пътища.

Nokian WR Snowproof е нова премиум зимна гума създадена, за да осигури спокойствие по време на зимни пътувания по пътищата на Централна и Източна Европа. WR Snowproof предлага безопасност за ежедневното шофиране от най-високо ниво. Тя осигурява отлично зимно сцепление на сняг, киша и дъжд.

Новата концепция на Nokian Tyres Alpine Sense Grip овладява всички предизвикателства свързани със зимните условия, като гарантира, че усещането за шофиране е предвидимо и балансирано без значение дали шофирате в натоварен градски трафик, на магистрала или по живописни планински пътища.

Новата каучукова смес Alpine Grip, използвана при Nokian WR Snowproof, е специално разработена и предназначена за справяне с взискателните зимни условия. А същевременно осигурява отлично представяне и в по-меко време, в широк температурен диапазон.

Nokian WR Snowproof има много ниско съпротивление при търкаляне, което означава по-малък разход на гориво и намалени емисии.

Новата гума се предлага в следните категории за скорост: Q (160 км/ч), T (190 км/ч), H (210 км/ч), V (240 км/ч) и W (270 км/ч). А богатият избор на размери обхваща 55 продукта от 14 до 20 инча. Nokian WR Snowproof ще бъде достъпна за потребителите през есента на 2019 г.

Разнообразната гама зимни гуми за леки автомобили на Nokian Tyres също така включва WR D4 и WR A4. Обширната гама предназначена за модерни автомобили покрива общо почти 150 размера.

WR Snowproof е разработена от Nokian Tyres, най-северния производител на автомобилни гуми в света и изобретател на зимната автомобилна гума. Компанията има над сто патента за зимна безопасност и е глобален лидер в сигурността и устойчивостта.