Начало Автомобили Новата V-класа: Успешният модел става още по-атрактивен

Новата V-класа: Успешният модел става още по-атрактивен

424
0
Мерцедес V-класа
снимка: Мерцедес

Преди пет години, V-клас на Mercedes-Benz зададе нови стандарти в MPV сегмента със своя дизайн, усещане за високо качество, комфорт и системи за безопасност и асистенция, и оттогава се радва на огромен международен успех.

На базата на тези основни ценности, фейслифтът повишава привлекателността на най-големия представител на гамата леки автомобили на базираната в Щутгарт компания.

В България новата V-класа ще се предлага от месец март от Генералния дистрибутор на Мercedes-Benz  – Силвър Стар. Моделът има ново излъчване. Той създава впечатление за повече прострнаство. Това е възможно благодарение на новото оформление на бронята с ефектни въздухозаборници и дизайн тип “диамант” на радиаторната решетка.

Предлаганата като опция линия на оформление и оборудване AMG е с нова радиаторна решетка тип “диамант”. Разполага и схромирани щифтове, подсилващи спортната визия на автомобила. Ще бъдат предложени също така четири нови цвята и четири вида алуминиеви джанти с нов дизайн.

Интериорът е обновен с нови декоративни елементи с десен “двойни ивици”. Нови са още спортната турбинна визия на вентилационните отвори и цветът „тартуфо“ на елементите от кожа.

Оптималните луксозни задни седалки, допълващи съществуващата гама от седалки за MPV, предлагат допълнителни удобства за пътуващите с функциите “кушет”, масаж на гърба и контрол на климата.

„Появата на V-класата преди пет години демонстрира, че стилът и динамиката са възможни и в XXL формат”, коментира членът на борда на Даймлер Вилфрид Порт. „Семейства, любители на приключенията и бизнес клиенти се убедиха в качествата му, за което свидетелстват продадените 209 000 автомобила. В началото на 2019 г. ще продължим да пишем тази успешна история.”

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter