Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Новата звезда Льоклер

Новата звезда Льоклер

1438
0

След двете си победи на Спа и Монца Шарл Льоклер се превърна в новата голяма звезда на Формула 1. 21-годишният младеж е новият идол на тифозите и това се чувстваше на Монца рядко осезаемо. Младежът е много талантлив, супер бърз и с много по-твърд характер, отколкото изглежда външно. Скоростта, с която се адаптира и се подобрява във всяко състезание от Формула 1 обаче, е може би най-важното му качество и е обект на специален анализ в този специален брой на нашето списание.

А нещата са така специални и защото се навършиха точно 20 години от началото на излизането на изданието ни. Не можеше да се получи по-добре и моментът, в който да се срещнем отново с другата нова звезда на Формула 1 – Макс Верстапен. Макс и Шарл със сигурност ще са големите герои на следващото десетилетие, в което ClubS1 ще навлезе от октомври.

Новата генерация пилоти ще се състезава с нови коли по нови правила, а ние в крайна сметка ще следим промените не само в спорта, но и при автомобилите, техниката и всичко друго. През последните 20 години наистина не само Гран при, но и масовите модели се промениха така неузнаваемо, че решихме в чест на юбилея да си припомним какъв бе светът през 1999 г., като се върнем към колите оттогава.

Надявам се, че за всички ще е интересно, може би и малко тъжно да си припомним как започнахме с двубоите между Михаел Шумахер и Мика Хакинен, за да стигнем до тези между Шарл Льоклер и Макс Верстапен.

Накрая, но не на последно място бих искал да благодаря на всеки, който има дори и най-минимален принос за развитието и успеха на ClubS1 през тези 20 години, както и на Вас, нашите верни читатели, които така ревниво следяха и подкрепяха работата ни.

Списанието можете да намерите във всички вериги бензиностанции и магазините Инмедио.

В електронен вид може да го четете на сайта e-spisanie.com