Начало Автомобили Нови акценти за BMW X1

Нови акценти за BMW X1

86
0
BMW X1

Като пионер и световен лидер в сегмента на компактните SAV (Sports Activity Vehicle) и SUV автомобилите на BMW са вече олицетворение на радостта от шофирането, изразителния дизайн и премуим характеристиките в тези сегменти. През пролетта на 2014 г. компактният BMW X модел увеличава преднината пред конкурентите си в своя клас чрез нови акценти в екстериора, висококачествена и фина атмосфера в интериора и иновативно оборудване. Гамата на BMW ConnectedDrive е допълнена с най-новите интернет-базирани услуги, за да може модерният, подчинен на свързаността лайфстайл за бъде съчетан с най-модерни мобилни услуги.

Висококачествено моделираните и особено изразителни въздухозаборници на предната броня осигуряват още по-спортно и мощно излъчване на BMW X1. Серийното оборудване вече включва и дневни светлини. Новост в програмата са и впечатляващите триизмерни 17-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици. Гамата от лакови покрития е допълнена с цвета Sparkling Brown metallic.

В комбинация сBMW xLine, BMW Линия Sport или М Спортния пакет премиум атмосферата се подчертава от обшита с двоен шев Soft Touch повърхност на сенника на арматурното табло. Опционалните интериорни лайстни придобиват ексклузивно излъчване чрез акцентиращите лайстни в цветовете блестящо черно, Coral red – мат респективно Pearlglanz Chrom. Още по-финото оборудване на интериора на BMW X1 се подчертава и от лайстната от неръждаема стомана върху товарния ръб на багажника.

От пролетта на 2014 година BMW X1 ще затвърди лидерската си позиция по отношение на интелигентната свързаност чрез още по-богатата гама от предложения на BMW ConnectedDrive. В комбинация с навигационната система и опцията Connected Drive Services се предлага все по-богат избор от мобилни услуги, които могат да бъдат поръчвани и допълнително. Функциите се интегрират в системата за управление на автомобила посредством Apps или чрез монтираната в автомобила SIM-карта, или от смартфона на клиента. Съответните приложения в бъдеще ще бъдат съвместими както с Apple iPhone, така и със смартфони, работещи с операционна система Android. Сред новите, налични за BMW X1 услуги са Online Entertainment и ECO PRO Analyser.