Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Нови компоненти за Браун в Германия

Нови компоненти за Браун в Германия

53
0

Тимът на Браун GP внимава за Ред Бул, след като базираният в Милтън Кийнс отбор спечели повече точки за второ поредно състезание. И докато Браун са спечелили три четвърти от състезанията тази година, а Ред Бул са спечелили другата четвърт, Рос Браун е наясно, че има силна конкуренция в лицето на тима на Кристиан Хорнер. Затова и от Бракли подготвят нови части за следващото състезание.

Досега са минали осем състезания и остават девет, което означава, че всеки един от пилотите на Ред Бул може да настигне Дженсън Бътън. Засега британецът има 25 точки пред втория, Рубенс Барикело. Фетел засега е трети.

„Ред Бул бяха доста близо през цялата година, така че според мен трябва да потърсим още подобряване на темпото, тъй като те направиха голяма крачка напред на Силвърстоун“ – признава Браун.

„Покрай объркването с гумите не успяхме да изпробваме някои нови части, които имахме, тъй като в петък на Силвърстоун беше доста трудно с температурите. Не можахме да преценим как работят новите елементи, така че решихме да избегнем объркването и се върнахме към това, което имахме в Турция; сега обаче имаме частите от Силвърстоун, а имаме и нови подобрения за Нюрбургринг.“