Начало Автомобили Новият Megane R.S. на Рено със специален уебсайт

Новият Megane R.S. на Рено със специален уебсайт

36
0

Рено пусна в действие нов уебсайт специално за представянето на новото Рено Меган R.S. Сайтът включва сенчеста снимка, разкриваща част от предницата на модела и часовник с обратно броене, който да отброява времето, оставащо до дебюта на колата на женевския автосалон.

Колата ще излезе първоначално във версия с три врати. Пускането на петврата версия на модела все още се обсъжда от шефовете на компанията.

Има сериозна прилика между предната част на автомобила, показан на снимката в сайта и тази на Меган Купе Трофи, който беше показан миналата година в Париж. Също така сходство се открива и във формата на капака, страничните огледала, фаровете и въздухозаборника. Преди време Рено огласи, че тривратият модел ще бъде сериозен спортен автомобил с вертикални врати, но и с повече конвенционални елементи. Колата ще бъде пряк конкурент на Фолксваген Широко.

Двулитровият мотор ще бъде същия, като на Рено Меган R26, но заради допълнителния тунинг мощността ще достига 250 к.с. Според някои спекулации, времето за ускорение от 0 до 100 км/ч. ще бъде около 6 секунди с шест-степенната механична скоростна кутия.

Рено Меган R.S. ще бъде представено пред широката публика на 3-ти март, когато отваря врати международният автосалон в Женева.