Начало Автомобили Новият Opel Astra бе представен официално в София

Новият Opel Astra бе представен официално в София

158
0

Рейнбоу Плаза бе домакин на пазарната премиера на новия Opel Astra. Събитието се проведе под знака на филма „Бандата на Оушън”, с който е очевидна приликата на телевизионния клип, рекламиращ новия компактен модел на Opel. Сигурно мнозина биха се запитали какво е общото между този филм и новия компактен модел на марката, но както отбеляза Вихрен Горанчев, Директор на търговското представителство на Опел Саутийст Юръп за България: „Общото е в красотата, динамиката, високите технологии и интелекта, които и двете притежават, както и в удоволствието, вълнението и интригуващото им въздействие.” Благодарение на динамичната музика и майсторското изпълнение на танцьорите, в залата се създаде чудесно настроение, на фона на което една ярко червена Astra се появи от дълбините на сцената, осветявайки публиката с предните си светлини с формата на орлови очи.

Най-новата звезда на Opel е поредното въплъщение на философията на марката да прави технологичните нововъведения и динамиката достъпни за широк кръг потребители.”, каза Вихрен Горанчев при представянето на новата Astra. „Новата Astra продължава и една допълнителна амбиция, която бе постигната с Opel Insignia миналата година и тя е внедряването във всеки автомобилен клас на най-добрите технологии от по-високия сегмент, комбинирайки немската инженерна традиция с динамичен, скулптурен дизайн. Точно това прави и новата Астра.”, допълни той.

Новият Opel Astra дебютира на пазара с пълна гама от осем двигателя (4 бензинови и 4 дизелови) с мощност в диапазона между 95 к.с. и 180 к.с. Те отразяват напълно философията на Opel за създаване на автомобили, които осигуряват на водача ефективност, практичност и достъпност. Новата Astra може да се поръча при дилърите на Opel на базова цена от 26 950 лева с включен ДДС и богато серийно оборудване, включващо електронна стабилизираща програма, климатична инсталация, аудиосистема CD MP3, електрическо задвижване на предните прозорци, електрическо регулиране на страничните огледала с отопление, 4 въздушни възглавници и много други.

 

Снимки на новата Astra