Начало Автомобили Новият Volkswagen град в Пловдив

Новият Volkswagen град в Пловдив

263
0

Оторизираният дилър на Volkswagen за Пловдив и Централна Югозападна България „ХААС-60” ЕООД откри нов продажбено-сервизен комплекс на немската марка в града на тепетата. Шоурумът отвори врати с пищна церемония на 9 октомври 2008 г.

Автомобилният център се намира на възлово място – на бул. България №121 – изхода на град Пловдив в посока Пазарджик. Общата площ на комплекса е 7 000 кв. м., от които на разгърната застроена площ от 5 300 кв.м. са разположени шоурум, сервиз, кафе-бар и офисни помещения. Комплексът разполага с 2 000 кв. м. надземен и още 2 000 кв.м. подземен паркинг. Общият размер на инвестицията възлиза на 2,045 млн. лв.

Комплексът е проектиран и изграден според корпоративния дизайн на Volkswagen и в съответствие с изискванията за търговско и сервизно обслужване на марката. Архитектурната концепция е максимално ориентирана към диалога с клиента. Изложбените автомобили са разположени около центъра на салона лъчеобразно, така че посетителят да има визуален контакт с всеки един експонат.

В шоурума са изложени 6 леки автомобила, а на откритите изложбени площи в комплекса – 12 лекотоварни автомобила Volkswagen.

В сервизната част към комплекса, разположена на 750 кв. м., се предлагат всички услуги за диагностика и ремонт на автомобили с марка Volkswagen. За улеснение на клиентите се предлагат още услугите „Express Service”, „Заместващ автомобил” и „Вземане и връщане на автомобил от и до дома на клиента”.

В „Хаас-60” клиентите ще бъдат обслужвани от приветливия персонал, наброяващ над 60 души. Екипът е високо квалифициран и е с амбицията да предложи най-добрата услуга на своите клиенти. Голяма част от персоналa е сертифициран по корпоративните стандарти на Volkswagen за търговско обслужване.

Продажбено-сервизният комплекс на Volkswagen очаква своите настоящи и потенциални клиенти всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч., както и в събота – от 9:00 до 13:00 ч.

„Хаас-60” ЕООД

„Хаас-60” ЕООД е създадена през 1996 г. в град Пловдив. От началото на 2003 г. е оторизиран дилър на марката Volkswagen за Пловдивска област и Централна Югозападна България. Дружеството има близо 20-годишна история в сферата на продажбите и сервизирането на автомобили.

В представителството на Volkswagen в Пловдив се предлага богата гама от висококачествени услуги по продажбата и поддръжката на автомобила – гаранционно и извънгаранционно диагностициране, ремонт на автомобили, както и всякакви видове каросерийно-бояджийни ремонти. Осъществява се продажба на оригинални резервни части и аксесоари. Дружеството използва съвременна и висококачествена апаратура и технологии за ремонт и поддръжка. За финансирането на покупката на нови автомобили дилърското представителство работи с всички банки и лизингови дружества в региона, като консултира своите клиенти за най-добрите условия.

Амбицията на Хаас-60 ЕООД е да предлага атрактивни търговски промоции за леката и лекотоварна гама на Volkswagen и преференциални условия за автосервизните услуги, както гаранционно и извънгаранционно обслужване, абонаментно обслужване на граждани и фирми с гаранция за труда и качеството на резервните части.