Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Новите болиди в новия брой на ClubS1

Новите болиди в новия брой на ClubS1

151
0
Гран при на Япония,Мерцедес,питстоп,тренировка

Новите болиди за предстоящия шампионат във Формула 1 са централната тема в новия брой 157 на списание ClubS1, който от днес е на пазара. Важни детайли и ефектите от работата им са традиционно внимателно разгледани от изданието, което по идентичен начин разказва и за новия VW Поло R, който спечели рали в Швеция през уикенда.

С уникалните графики на Паоло ДАлесио е разкрита успешна серия от победни болиди за тима на Ред Бул преди появата на новия RB9, за чието представяне разказва от мястото на събитието главният редактор на списанието Иван Тенчев.

Техниката отново заема важно място в броя, но не по-малко любопитни са чисто човешките отношения, които изграждат пилотите на Мерцедес с тима си например и начинът, по който множеството нови началници ще работят заедно. Нико Розберг бе малко по-бърз от своя нов съотборник Люис Хамилтън в първите тестове, но Люис е амбициран да организира целия тим около себе си и това е друга тема в броя.

В него специално място са намерили още интервюта с две момичета, красящи нашия моторен спорт – Лора Христова, направила впечатление в картинга и Катя Стратиева, която бе определена за най-добрата рали пилотка за 2012 г.

Можете да го четете и в електронен формат.