Начало Moto News Новите Honda NC 750X, Yamaha Tricity и Viking представени в Moto Club

Новите Honda NC 750X, Yamaha Tricity и Viking представени в Moto Club

180
0

В началото на май, след дългите празнични дни, новият брой на списание Moto Club излезе на пазара. Както винаги, в него има информация за много интересни модели, личности и естествено за спорт.

В този брой успяхме да изпробваме един от най-новите мотоциклети на Honda – NC 750X. Наистина този високотехнологичен мотоциклет ни впечатли сериозно. Впечатли ни и новият триколесен скутер на Yamaha – авангардния Tricity и затова ви разказваме за него. Но не забравяме и концептуалните модели. В Монако представиха невероятно изглеждащия Viking. Бяхме и на първото за този сезон Калифорния Супербайк скуул, организирано от Zedmoto на пистата Дракон в Калояново.

От този свят си отидоха двама велики мъже, свързани с мотоциклетизма. Единият е световноизвестен и е наричан Микеланжело на мотоциклетния дизайн – Масимо Тамбурини. Другият е един от нашите най-добри мотоциклетни състезатели за всички времена – Кирил Николов или бай Киро. И на двамата отделихме специално внимание.

Марк Маркес и Honda продължават да печелят в MotoGP, което не учудва никога. А защо Марк е по-бърз? Ще научите от списанието. Световният елит в мотокроса отново беше в България за поредния кръг в Севлиево. Дано да не идва за последен път! За тази надпревара, а също и за предстоящите стартове на пистовата ни звезда Мартин Чой също ви разказваме.

Moto Club може да намерите заедно със списание ClubS1, където вниманието е съсредоточено върху последните новости и състезания във Формула 1, българския автомобилен спорт, нови модели автомобили и т.н.