Начало Автомобили Новият Citroën C3: Повече индивидуалност и комфорт

Новият Citroën C3: Повече индивидуалност и комфорт

890
0
снимка: Citroen

C3 е бестселърът в гамата на Citroën, който се нарежда в европейския топ 5 в сегмент B в края на декември 2019 г. Той е третият най-продаван автомобил във Франция. Харизматичен и привлекателен, С3 продължава офанзивата си в сегмент, в който конкуренцията е ожесточена, наблягайки на уникалния си дизайн, цветната си персоналност и типичният за Citroën комфорт.

Моделът, който даде нов импулс на марката през 2016 г.вече успя да спечели над 750 000клиента в целия свят. Успешната формула „Inspired by You“ ще продължи да покорява нови клиенти сред креативните, оптимистично настроени млади хора, които са постоянно в движение. Той няма да се откаже да печели клиенти и сред фирмите. През 2019 г. регистрациите на C3 (пътнически+товарен вариант) отчетоха ръст с 12,6%.

Тази обновена версия на C3 е ярък израз на желанието на Citroën да „не бъде като всички други“. Новият C3 е автомобил с уникален характер, който дава най-много възможности за персонализация. Той осигурява най-голям комфорт сред конкуренцията на пазара.

УНИКАЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ

Нов дизайн, който акцентира различността. Модел с утвърден стил и уникална структура в сегмент, изграден от стереотипи, новият Citroën C3 продължава да преобръща утвърдените стандарти на пазара. Към дръзкия стил на предницата му с нов подпис, вдъхновен от концептуалния автомобил CXPERIENCE, се добавят нови LED светлини. Има също така нови алуминиеви джанти 16’’ и 17’’ и нови Airbump®, които му придават повече стабилност.

Повече възможности за персонализация: верен на мотото „Inspired By You“, Citroën позволява на всеки да създаде автомобил по свой вкус. Офертата за персонализация вече включва до 97 комбинации с новите цветове (Rouge Elixir и Spring Blue), новите екстериорни декорации и новите цветови теми в интериора (Techwood и Emeraude).

КОМФОРТ НА БОРДА И МОДЕРЕН ИНТЕРИОР

Новият Citroën C3 е създаден да превърне всяко пътуване във време на пълен релакс. Усещането за комфорт на борда се подсилва, благодарение на новите седалки Advanced Comfort. Те идеално се вписват в уютния интериор (филтриране на шума и вибрациите, плавно управление).

С3 е интуитивен за използване, оборудван с полезни технологии, съчетаващ спокойствие и модерен стил. В крак с времето си, моделът предлага система за улеснено паркиране напред (новост) и свързани услуги, които подобряват живота на борда на водача и пътниците (Connect Assist, Connect Nav, Connect Play). Оборудване, допълващо списъка от 12 системи в помощ на управлението, които допринасят за комфорта (например системата за потегляне „Свободни ръце“ и системата за улеснено потегляне под наклон)и за безопасността (системата Active Safety Brake, системата за разпознаване на пътните знаци и автоматичните дълги светлини).

АДАПТИРА СЕ КЪМ ВСИЧКИ НУЖДИ

Компактен и пъргав, новият Citroën C3 предлага вътрешно пространство, сред най-големите на пазара, което го прави практичен в ежедневието. Атрактивен и от средния ценови клас, той е един поливалентен автомобил, предлагащ гама от ефикасни двигатели.