Начало Автомобили Новият DS 3: Лукс, стил и електрификация в компактно тяло

Новият DS 3: Лукс, стил и електрификация в компактно тяло

5134
0
DS 3

DS Automobiles представи новия DS 3, който е преработена версия на популярния компактен SUV. Новият модел предлага комбинация от лукс, стил и електрификация, което го прави привлекателен избор за хора, които търсят автомобил, който да се откроява от тълпата.

Дизайн

Новият DS 3 има елегантен и спортен дизайн, който е характерен за марката DS. Предната част е доминирана от новата радиаторна решетка, която е по-голяма и по-изразителна от преди. LED фаровете и дневните светлини също са нови и придават на автомобила по-модерен вид.

Интериор

Интериорът на новия DS 3 е изработен от висококачествени материали, като кожа, Alcantara и дърво. Тапицерията може да бъде избрана в различни цветове, включително новия цвят Diva Red. Инструменталният панел е цифров и предлага цялата необходима информация на водача.

Технологии

Новият DS 3 предлага широка гама от технологии, включително нов централен екран с висока разделителна способност, инфоразвлекателна система DS IRIS SYSTEM и асистиращи системи за шофиране. Централният екран е с диагонал 10,3 инча и предлага достъп до различни функции, включително навигация, аудио и климатик. Инфоразвлекателната система DS IRIS SYSTEM е базирана на Android и предлага достъп до различни приложения и услуги. Асистиращите системи за шофиране включват адаптивен круиз контрол, предупреждение за сблъсък и автоматично спиране.

Електрификация

Новият DS 3 се предлага и в 100% електрическа версия E-TENSE. Версията E-TENSE е оборудвана с електромотор с мощност 156 к.с. и батерия с капацитет 50 kWh. Пробегът на електрическата версия е до 404 км.

Новият DS 3 е луксозен, стилен и технологичен SUV, който се предлага и в 100% електрическа версия. Автомобилът е подходящ избор за хора, които търсят автомобил, който да се откроява от тълпата и да предлага най-новите технологии.

  • Новият DS 3 ще бъде наличен в България от началото на 2024 г.
  • Цените за новия DS 3 започват от 62 369 лв.