Начало Автомобили Новият Hyundai STARION – футуристичен дизайн и космически иновации

Новият Hyundai STARION – футуристичен дизайн и космически иновации

12816
0
STARIA Premium
STARIA Premium

Hyundai представи тийзър изображения на STARIA, новият многофункционален автомобил (MPV) на марката, оборудван с футуристичен дизайн и космически иновации.

Името на STARIA съчетава „star“ и „ria“, по отношение на ориентираните към бъдещето характеристики на автомобила и рационализираните дизайнерски елементи, определяни от минималистичен силует.

STARIA отразява ангажимента на Hyundai да ръководи бъдещата индустрия за мобилност като доставчик на решения за интелигентна мобилност, под визията на марката „Прогрес за човечеството“. STARIA е оборудван с различни функции, ориентирани към водача, и футуристични елементи на дизайна, които осигуряват нови преживявания за шофьорите и пътниците.

STARIA предлага поразително футуристичен и мистериозен екстериор, наподобяващ космически кораб. Предната част е подчертана от дълга хоризонтална дневна светлина и фарове, разположени отдолу. Атмосферата на космическия кораб се отразява от обширните му панорамни прозорци и ниската странична линия на прозорците, подчертаващи просторната атмосфера на кабината. Височината на купето също е оптимизирано за първокласен комфорт и удобство, което го прави идеално както за бизнеса и семейството.

„STARIA е новата гама MPV на Hyundai, която отваря нова ера на личен транспорт. STARIA ще предостави изцяло ново изживяване на клиентите чрез безпрецедентните си дизайнерски характеристики.“

SangYup Lee, старши вицепрезидент и ръководител на Hyundai Design.

Hyundai ще разкрие повече подробности относно дизайнерските характеристики на STARIA и STARIA Premium през следващите седмици