Начало Автомобили Новият Hyundai Tucson изглежда по-изискан и внушителен

Новият Hyundai Tucson изглежда по-изискан и внушителен

2112
0
New Hyundai Tucson

Премиерата на Tucson за европейския пазар е планирана за началото на 2024 г. С този значим момент Tucson отваря нова глава от своето европейско пътуване. Моделът носи със себе си ключово обещание за постоянно съвършенство, иновации и удовлетворение на клиентите.

Новият Tucson наследява същността на дизайнерската философия Parametric Dynamics на настоящия модел. Същевременно се развива с по-изтънчена и внушителна естетика

Предната част включва смело взаимодействие на тънки, ъглови линии в решетката на радиатора, допълнени от скрити дневни светлини „Parametric Jewel“ (DRL).

Бронята и предпазните плоскости се простират от едната страна до другата, създавайки динамична и визуално по-широка стойка. Преработените алуминиеви джанти допълнително подчертават динамиката на автомобила и подобряват общите му пропорции. Отзад предпазните плоскости са интегрирани в лайстната на бронята и са увеличени хоризонтално, засилвайки впечатлението за по-широко междуосие. Елегантната, твърда форма на задния край предава усещане за стабилност и баланс.

Интериорът на новия Tucson се фокусира върху простора и практичността, постигнати чрез изчистен хоризонтален дизайн, който създава усещане за пространство и откритост. Безпроблемната интеграция на съвременни технологии осигурява хармонично съчетание на функционалност и естетика, създавайки безупречно изживяване.

Преди две десетилетия моделът навлезе в нововъзникващия SUV сегмент. Оттогава се превърна в глобален бестселър. А неговата непоклатима популярност сред европейските клиенти е безпогрешна

Според глобалната компания за проучване на автомобилния пазар JATO Dynamics Tucson е най-продаваният автомобил в сегмента на компактните SUV автомобили в Европа през 2022 г. Новият Hyundai Tucson е готов да продължи това наследство на глобален лидер в SUV сегмента. И за това ще му помогнат изисканият дизайн, усъвършенстваната технология и доказаният успех.

Въплъщавайки характерната дизайнерска философия на Hyundai Sensuous Sportiness, Tucson стои като визуален шедьовър, който се гордее с SUV чар и прогресивен външен вид, съчетавайки перфектно съвременните вкусове.

Без значение дали се подготвяте за продължително пътуване или се наслаждавате на живописно шофиране извън града, семейното пътешествие изисква автомобил, който да се вписва в ритъма на ежедневието. В стремежа си към съвършенство, Hyundai Tucson се явява като надежден спътник. Създаден е с ясна цел и прецизно изработен с клиента в центъра на вниманието. Tucson представлява еталон за клиентска ориентираност. Тя се проявява чрез иновативен дизайн, изключително удобство и ангажираност към безопасността. Адресира и нуждите на клиентите с прецизност и предоставя неповторимо изживяване по време на пътуване.

Новият Tucson е първият редизайн на модела от 2020 г. и се очаква да влезе в производство първата половина на 2024 г.

В България моделът се предлага от официалния дилър на Hyundai – Индустриал Комерс Ко ЕАД.