Начало Автомобили Нов VOLVO комплекс отвори врати в София

Нов VOLVO комплекс отвори врати в София

2220
0

Мото-Пфое откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти и любители на марката автомобили. Ексклузивният център е изграден по най-актуалните стандарти на шведската марка. Отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла.

Новото дилърство се намира на ул. „Околовръстен път“ № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на Ботевградско шосе. Там Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. Младост.

За церемонията по откриването на модерния Volvo център пристигнаха специални гости – Франк Версавел, вицепрезидент на Volvo Cars за регион ЕМЕА (Европа, Близък Изток, Африка), Хесус Фернандез де Меса, изпълнителен директор Volvo Cars за регион ЕМЕА, Масато Ишида, генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД (Обединение на независимите държави) и Хидеюки Нагаока, Генерален мениджър бизнес подразделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation Европа.

За пореден път Мото-Пфое вдига високо летвата с изграждането на модерния и високотехнологичен комплекс.

Миналата година българският вносител на трите водещи премиум автомобилни марки откри първия самостоятелен Jaguar Land Rover център в страната. С отварянето на новия дом на Volvo компанията демонстрира последователната си стратегия да устройва за взискателните си клиенти функционални и красиви дилърства. Те предлагат под един покрив пълна гама продукти и услуги в конкурентните луксозни пазарни сегменти.

Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена площ от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за резервни части – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя Volvo Retail Experience.

Комплексът гарантира премиум усещане. Характерния изчистен шведски дизайн излъчва уют и топлина.

Те могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Архитектурният дизайн, минималистичният и семпъл стил, изборът на материали и повърхности, допринасят за създаването на изискано пространство. В него е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Атмосферата в новия Volvo център целѝ да внуши скандинавски уют, изисканост и спокойствие.

Интериорът е решен в няколко клиентски зони за конфигуриране на автомобили. Има място за отдих, кафетерия, оборудван кът за забавление на най-малките фенове на бранда. Направена е иновативна Selekt зона с разнообразие от отбрани употребявани модели на шведската марка.

Предлагат се всички услуги, покриващи най-високите изисквания за качество и гарантиращи мобилността на клиентите на Volvo:

  • Продажба на нови и употребявани автомобили от тази марка;
  • Бързо и качествено следпродажбено обслужване;
  • Резервни части, консумативи и аксесоари;
  • Застрахователни услуги;
  • Оценка, изкупуване и абонамент;
  • Гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

Мащабната инвестиция и изпълнението на комплекса допълнително ще затвърдят имиджа на Volvo като марка, която проектира автомобилите си с мисъл за човека. Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo.

По случай откриването на комплекса Мото-Пфое предлага на своите клиенти специални условия с бонус оборудване до 12 000 лева за нови автомобили Volvo на склад.