Начало Лайфстайл Новият Xperia™ Tablet S от Sony: Дайте свобода на въображението си

Новият Xperia™ Tablet S от Sony: Дайте свобода на въображението си

166
0

Sony представи днес в София своя първи Xperia Tablet. Представители на Sony България демонстрираха за първи път пред родна публика стилният, интуитивен таблет, който ще внесе нов стил и забавление в живота на потребителите. 

Марката Xperiaосигурява мобилност и несравнимо настроение за потребителя чрез дизайна, възможността за свързване с други устройства и интернет услугите. Представяйки таблета с марката Xperia, сега Sony дава възможност на потребителите да се насладят на невероятната комбинация между удобството на смартфона Xperia и забавлението, което предлага таблета Xperia. 

Много тънък и лек, Sony Xperia Tablet S е изработен от първокачествени материали, така че да изглежда добре и да е удобен за ползване, както у дома, така и на път. Снабден с бърз NVIDIA® Tegra® 4-ядрен процесор и операционна система Android 4.0.3, този таблет притежава необходимата мощност, всеки да се наслаждава на любимите си медии, приложения и игри. 

Устойчивият на напръскване Xperia Tablet S е създаден за ежедневна употреба у дома и на открито, така че няма проблем, ако случайно таблета бъде напръскан с вода. 

Съчетаващ няколко собствени технологии на Sony за обработка на сигнала, режимът ClearAudio+ позволява без усилие потребителите да се насладят на качество на звука, което отличава продуктите с марка Sony. 

Приложението за дистанционно управление на Xperia Tablet е подобрено с нова функция Macro, която запаметява периодично последователността от команди за бързо връщане към предходния избор. Xperia Tablet S може да се превключи към телевизор, кабелен оператор или система за домашно кино. Всичко се изпълнява с едно докосване, като могат да бъдат наименувани и запаметени до шест макроса. 

Xperia Tablet е чудесно многофункционално устройство, което с лекота се справя с няколко задачи едновременно. Уникалните за Sony “Small Apps” позволяват да се правят повече неща – например да се сменят каналите на телевизора или да регулира силата на звука, докато се разглеждат вечерните телевизионни програми онлайн. Чрез добавяне на любими приложения към „Small Apps” таблета се превръща е лично многофункционално устройство. 

Новият Xperia Tablet S е създаден, за да го споделяте у дома. Режимът „за гости” позволява създаването на индивидуални профили за членовете на семейството и за гостите. 

Xperia Tablet е вашият начин за бягство в света на забавлението. Изцяло новите медийни приложения комбинират най-доброто от технологиите на Sony и могат да се свързват с разнообразие от услуги.

 

Новият Xperia Tablet S на Sony ще бъде пуснат за продажба през септември 2012г.