Начало Автомобили Ново списание за жените и колите е на пазара

Ново списание за жените и колите е на пазара

433
0

Напук на твърденията на много „специалисти” за залеза на печатните медии, на пазара се появи  ново списание. Темата на изданието са жените и колите, а заглавието е  „Истинската скорост на жените”.

Списанието е посветено на жените, които успяват едновременно да се движат успешно по няколко житейски писти – да бъдат майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви, запазили своето „Аз”, носещи неповторима харизма.

„В това луксозно издание съблякохме душите и бръкнахме в сърцата на българките. И те показаха, че притежават много сила, нежност, естественост, красота на жени, успели да заявят своето „аз” в професията, семейството, пред себе си. С тях сътворихме приказка на скорост – поне 10-а. И въпреки, че едва сега започват да се появяват някои конвенционални автомобили с десета предавка, жените отдавна се усвоили житейското шофиране на максимални обороти и то по няколко писти едновременно. В това издание се опитахме да миксираме цветна палитра на българки от различни поколения и професии. Добавихме и една уникална селекция от най-новите автомобили в България, защото какво са и най-красивите машини, ако до тях няма истински живот?,

споделя главният редактор Ина Георгиева, която, която от 20 години пише активно за новите автомобили.

Луксозното списание ще излиза веднъж годишно. В първото издание са представени 23 дами от бизнеса, шоуто, изкуството и от различни поколения. Всяка от тях е застанала пред обектива на фотографа Владимир Стоянов за професионална фотосесия. Те са в компанията на различен, актуален през 2019 г. модел автомобил, който подхожда и символизира нейната житейска скорост. А някои от моделите буквално слеязоха от премиерната си сцена специално за снимките. Подобна концепция се прави за първи път у нас.

Стартът на списанието бе отпразнуван подобаващо в луксозната обстановка на столичния шоурум на GARANT.