Начало Автомобили Новото Aygo на Тойота вече и в България

Новото Aygo на Тойота вече и в България

43
0

Повлияно от японската култура, новото Aygo e вече в България. Хармонични линии придават модерен вид, съчетан с усещане за индивидуалност, а ново ексклузвно ниво на оборудаване притежава всички характеристики да предложи независимост на градското поколение.

Чрез редица технически нововъведения и промени, нивата на шум и вибрации са намалени до минимум, като по този начин гарантират комфорт, а оптимизираният разход на гориво спомага за спестяване на повече средства за забавления.

Дизайнерски новости могат да бъдат забелязани във фронтална визия на модела, както и при задните светлини. Отпред автомобилът се е сдобил с още по-динамична визия, а хромираните елементи във формата на рингове са запазена марка на задните светлини. Тасовете и джантите са също с нова визия.

Aygo е поредния нов модел в гамата на Toйота, при който е приложена новата Toyota Optimal Drive технология за намаляване разхода на гориво и отделянето на по-малко вредни емисии без да се намалява удоволствието от шофиране.

Нивaта на шум, вибрации, дискофорт са подобрени чрез допълнителна шумоизолация в предната и задната колонка, използване за по-дебели и плътни материали, допълнителен демпфер на обтягащата ролка на двигателя и допълнително абсорбиращо вибрациите покритие.

Стандарт за модела са въздушни възглавници за шофьора и пътника на предната седалка. Триточковите предпазни колани – както отпред, така и за задната седалка, позволяват водача пътниците да са спокойни за своята сигурност. Всеки от предните предпазни колани има вградени предобтегачи и ограничители на силата, за да се осигури допълнителна защита.

Новото Aygo е част от безпрецедентна продуктова офанзива на Toйота, която включва общо 10 нови модела през 2009 година.