Начало Автомобили Новото Kangoo вече може да бъде поръчано у нас

Новото Kangoo вече може да бъде поръчано у нас

536
0
Renault Kangoo 2021
Renault Kangoo 2021

Новото Kangoo вече може да бъде поръчано в най-високото ниво на оборудване Intens с двигател TCe 100 на цена от 41 790 лв. с ДДС. Нива Life и Zen се очакват през 2022 г

Здрав и атлетичен дизайн

Новото Kangoo има здрав и атлетичен дизайн с хоризонтален оребрен капак, отсечена предна част и силно изразени рамене. Видимо усъвършенствано е с елегантни облицовки и хромирани вложки. Новото Kangoo разполага с LED предни и задни светлини от първото ниво на оборудване Life.

Подобрен интериор

Интериорът е трансформиран и подобрен с ново арматурно табло, елементи от тъмно матирано дърво и хромирани вложки. Седалката на водача е по-ергономична и в интериора се предлагат до 49 литра място за съхранение. Звукоизолацията е подобрена с 10% за по-голям комфорт на борда.

Достъпност

Новото Kangoo има най-добрата достъпност и обитаемост в своята категория. Вратите се отварят на 90 градуса и достъпът до втория ред седалки е улеснен с плъзгаща врата със страничен отвор с ширина 615 мм. Вторият ред е пример за комфорт и уют, с три удобни седалки, които са еднакво удобни за както възрастни, така и деца (дори в столчета за кола).

Новото Kangoo запазва цялото удобство, което го прави толкова успешен модел с 2/3-1/3 сгъваема седалка и сгъваема пътническа седалка, осигуряваща равен под с дължина 2,70 м и товарен обем до 3500 л.

Практични функции

Моделът е оборудван с практични функции като иновативни релси на покрива. Разполага и с изцяло новата мултимедийна система Renault EASY LINK с възможност за репликация на смартфон и свързана навигация на 8-инчов сензорен екран.

Новото Kangoo предлага четиринадесет помощни системи за по-спокойно шофиране, повишена безопасност и улеснено паркиране. Те включват активен спирачен асистент, круиз контрол и ограничител на скоростта с контрол на спускане по наклон, пакет „Автономно шофиране“, система за предупреждение при наличие на обект в „сляпата“ точка и други.

.