Начало Автомобили Новото поколение Buick LaCrosse е ориентирано към клиентите, търсещи повече лукс

Новото поколение Buick LaCrosse е ориентирано към клиентите, търсещи повече лукс

32
0

С новото поколение на LaCrosse, Buick се опитват да привлекат нови клиенти за модела, наблягайки най-вече на влагането на повече луксозни елементи.

Ние сме се насочили към, както аз ги наричам- непретенциозни търсачи на лукса. Това са хора, обичащи малко по-луксозните коли, които оценяват наистина хубавите неща и са готови да платят за тях, казва Сюзън Дохърти – вицепрезидент на Buick-Pontiac-GMC. Тя смята още, че същевременно тези клиенти търсят и нещо, което е “малко по-разбираемо”.

Новият LaCrosse ще предлага малко по-изтънчени екстри в сравнение с преди, като например табло с контрастни шевове, изпълнено във Френски стил и синьо-бяло осветление за интериора. Шумът в купето е намален, а поведението на пътя се доближава до това на някои от по-луксозните модели. Колата ще бъде пряк конкурент на Lexus ES 350 и Toyota Avalon.

Това е първият автомобил на GM, в създаването на който са участвали специалисти от 3 различни континета- САЩ, Азия и Европа. За първи път моделът ще бъде предлаган и с пълнопреводно задвижване, като същевременно на задните колела ще могат да бъдат прехвърлени до 85% от въртящия момент. Продажбите започват това лято.