Начало Лайфстайл Отново се заговори, че Райконен ще става баща

Отново се заговори, че Райконен ще става баща

105
0
Кими Райконен,Минту Виртанен

Кими Райконен ще става баща – приказките за това бяха възобновени, след като още в началото на годината се говореше, че приятелката му Минту Виртанен.

Световният шампион във Формула 1 за 2007 г. е заедно с 27-годишната стюардеса от лятото през миналата година. В момента двамата са на почивка в Корсика. Бебето щяло да се роди в началото на 2015 г. Твърди се, че новината била потвърдена от говорител на пилота.

Минту, за която разказахме подробно в брой 173 на списание ClubS1, не позволява фактът, че има връзка с един от най-популярните пилоти във Формула 1, да обърне битието й на 180 градуса.

Животът ми не се преобърна с краката нагоре, въпреки че в него има някои нови и забавни неща – категорична е тя. – Работата и приятелите ми все още са във Финландия. Няма да се отказвам от професията или независимостта си само защото кариерата на Кими му налага да обикаля света. Ще е адски странно да съм напълно зависима от някого. За мен е важно да върша свои собствени неща. Иначе спокойствието му имаше голямо влияние върху мен. И е толкова обикновен, че се влюбих в него. А освен това е безумно смешен!