Начало Автомобили Очилата SEETROËN: Над 15 000 продажби и 3 европейски награди

Очилата SEETROËN: Над 15 000 продажби и 3 европейски награди

283
0
seetroen
Очилата SEETROËN

Citroën, марката за която комфортът е лайтмотив, носи в своето ДНК опит и множество решения в подобряването на цялостния комфорт за хората. Възможностите за четене по време на път стават все по-достъпни, а морската болест засяга както деца, така и възрастни. Именно заради това и 100% INSPIRED BY YOU през юли миналата година представихме SEETROËN, първите очила, които се справят с това състояние.

Продуктът е плод на работа на стартъп-ът Boarding Ring и дизайнерското студио 5.5. Резултатът е свеж на вид и лесен за използване инструмент, който беше посрещнат от клиентите с огромен ентусиазъм: първите количества на склад бяха разпродадени само за 3 дни, а към днешна дата SEETROËN притежават над 15 000 семейства в света.

Лансирането се случи поетапно в рамките на няколко месеца, като първоначално очилата се предлагаха в онлайн магазина lifestyle.citroen.com на цена от 99 евро в следните страни: Франция, Португалия, Белгия, Испания, Италия, Австрия, Германия, Холандия, Англия, Ирландия и Полша.

Останалите държави можеха да правят поръчки през сайта Citroën Racing. Към днешна дата

SEETROËN се предлагат и в търговската мрежа на Автомотор Корпорация на същата цена. SEETROËN могат да се носят от възрастни и деца над 10 години(възраст след която вътрешното ухо е напълно развито). Очилата нямат стъкла, което позволява да се използват от повече от един човек. Те се слагат за 10-12 минути след появата на първите симптоми. Качествата им бяха оценени от журитата на престижни Европейски награди:

Награди EUROBEST:второ място на Европейския фестивал за творчество, който отличава най-добрите в сферата на креативната комуникация, рекламата и свързаните с нея активности в Европа.

Cristal Festival: второ място в категория best brand building и трето място в категория дизайн. Cristal Festival е международен фестивал за комуникация, реклама и дизайн. В него се отличават творчеството и постиженията в областта.