Начало Автомобили Безплатно изложение съпътства първото офроуд шоу в София!

Безплатно изложение съпътства първото офроуд шоу в София!

46
0

Първото офроуд шоу в София става още по-зрелищно – в него се включват вносителите на 4х4 и SUV автомобили, които ще покажат най-атрактивнитеси модели! Посетителите ще имат и уникалната възможност за тестдрайв на изложените коли на специално изградено трасе. И всичко това – напълно безплатно на автосъбитието на годината, което ще се проведе на 18 и 19 юни на зелените площи на Sofia Ring Mall. 

Освен единственото за тази година автоекспо, посетителите със сигурност ще бъдат силно привлечени и от зоната за офроуд надпревари – зрелищно състезание, което се случва за пръв път на територията на София! Допълнителна атракция ще са и турнирите по теглене на джип, в които ще могат да се включат всички желаещи. Още много адреналинови атракциони и страхотни награди очакват публиката на събитието на лятото в София.

2-дневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепция на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. 

Основен медиен партньор на събитието е dir.bg.