Начало Автомобили Офроуд на площад Батенберг

Офроуд на площад Батенберг

127
0
Land Rover,Range Rover,роуд шоу

Първото по рода си роуд шоу в България, започна днес в на площад Батенберг с столицата. То стартира на 30 септември и премина вече през градовете Бургас и Варна.

Посетителите имат уникалната възможност на жълтите павета да тестват способностите на пет високопроходими автомобила, които не отстъпват по качество и на най-луксозните съвременни лимузини.

Специална метална конструкция, наречена терапод, издигната на два метра и половина над земята дава шанс на всеки желаещ с редовна шофьорска книжка да се убеди лично в неограничените възможности на новата генерация модели от гамата на марките Land Rover и Range Rover.

Тераподът изправя любителите на силни усещания пред екстремни ситуации. Те трябва да се преборят с почти вертикален наклон, като виждат пред себе си само небето, а в следващия миг са с две гуми във въздуха. Любителите на Land Rover и Range Rover преодоляват тези препятствия, за да се убедят сами в неповторимата сила, легендарни способности и иновативни технологии на Defender, Freelander 2, новите Discovery 4, Range Rover и Range Rover Sport.

Шоуто ще продължи 3 дни и ще завърши на 11 октомври. Насладете се на преживяването!

Любителско видео от шоуто вижте тук.