Начало Автомобили Офроуд в центъра на Пловдив, Врана, Бургас и София

Офроуд в центъра на Пловдив, Врана, Бургас и София

92
0
Experience,Land Rover

Land Rover и Range Rover Experience – Уникално роудшоу в Пловдив, Врана, Бургас и София, от 27 септември до 11 октомври

Започва първото по рода си роуд шоу в България – Land Rover & Range Rover Experience. Жителите на Пловдив, Бургас, Варна и София ще имат уникалната възможност в самото сърце на забързания си град да тестват способностите на пет високопроходими автомобила, които не отстъпват по качество и на най-луксозните съвременни лимузини. Специална метална конструкция, наречена терапод, издигната на два метра и половина над земята дава шанс на всеки желаещ с редовна шофьорска книжка да се убеди лично в неограничените възможности на новата генерация модели от гамата на марките Land Rover и Range Rover.

В самия център на четирите най-големи града в страната тераподът изправя любителите на силни усещания пред екстремни ситуации. Те ще трябва да се преборят с почти вертикален наклон, като ще виждат пред себе си само небето. В следващия миг ще бъдат с две гуми във въздуха, но ще преодолеят и това препятствие, за да се убедят сами в неповторимата сила, легендарни способности и иновативни технологии на Defender, Freelander 2, новите Discovery 4, Range Rover и Range Rover Sport. Арена на роуд шоуто Land Rover & Range Rover Experience ще бъде Пловдивският панаир (27-29.09), Мол Бургас Плаза (30-02.10), площадът пред Катедралата в град Варна (04-06.10) и площад Батенберг в София (09-11.10).
Важно е да се отбележи, че в България Land Rover е единствената автомобилна марка, която през 2009 г. отбеляза значителен ръст в продажбите си (231 автомобила спрямо 178 през 2008 г.), а за първите осем месеца на 2010 положителният баланс отново е факт – 39 спрямо 38 автомобила през 2009, като освен това сред премиум марките на пазара само Land Rover e с увеличени продажби.
Нетрадиционната демонстрация, наречена Land Rover & Range Rover Experience, е част от световно роуд шоу. В България тo ще постави старта на масирана и целенасочена кампания за още по-агресивното налагане на тези превъзходни и луксозни офроуд автомобили на нашия пазар. Благодарение на изцяло обновената гама от високотехнологични модели, новите, значително по-добри цени и специалния пакет от услуги, официалният дилър на марките в България Мото-Пфое разчита да спечели много повече фенове и клиенти за Land Rover и Range Rover в страната ни.

От началото на годината у нас моделите на Land Rover и Range Rover се предлагат вече с пет години пълна гаранция. В допълнение се предлага пакетът Premium Service, включващ две изключително важни за спокойната експлоатация на автомобилите услуги. Благодарение на Europe Assistance, при проблем на пътя, собственикът може да разчита на 36 месеца безплатна пътна помощ до гаранционните сервизи на марките в цяла Европа. Само за България е валидна и услугата Door to Door (от врата до врата) – екип от професионалисти взимат автомобила на посочен от клиента адрес и след отстраняване на проблема го връщат обратно на уговореното място в отлично състояние.

Светът научава за първи път името Land Rover на 30 април 1948 г. Тогава на автомобилното изложение в Амстердам е показан първият модел на британската марка – Series 1. Той веднага прави впечатление с авантюристичния си и приключенски дух. С него Land Rover поставя началото на невероятна традиция в производството на автомобили с висока проходимост. И до ден днешен марката не прави никакви компромиси по отношение на качеството на материалите и инженерните технологии. Затова всички нейни модели могат без особена трудност да преодолеят всякакви терени. Редом до Land Rover, в олицетворение на лукс и комфорт, гордо е позициониран и Range Rover – може би най-луксозният, най-мощният и високотехнологичен 4х4 за всякакви терени на всички времена. Той е на върха на „хранителната пирамида