Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ограниченията в комуникация с бокса ще имат голямо влияние, смята Хамилтън

Ограниченията в комуникация с бокса ще имат голямо влияние, смята Хамилтън

44
0
Люис Хамилтън,Мерцедес

Ограниченията в комуникация между хората на тима в бокса и пилота по радиото ще имат голямо влияние върху представянето на състезателите този сезон. Това смята шампионът Люис Хамилтън. За да станат състезанията по-интересни и непредвидими ФИА постанови пилотът да може да получава от бокса само 31 типа съобщения.

„Инженерите вече не могат да ти напомнят и подсказват неща, които имат влияние върху представянето по време на състезанието, заяви британецът. – Затова трябва да помниш много повече неща. Ще бъде тежко, но да се надяваме, че това ще направи надпреварите по вълнуващи.”

По отношение на подготовка на тима и очакванията му за началото на сезона, Хамилтън коментира: „Зимните тестове бяха невероятни. Най-добрите, които мога да си спомня в кариерата досега. Колата е по-добра от миналогодишната по отношение на скоростта и надеждността. Можем да бъдем горди с постигнатото през зимата. Всички в тима продължават да вдигат летвата, което е много впечатляващо.

Хората ме питат за мотивацията ми, но аз просто трябва да видя лицата на всички тези хора, за да знам за какво трябва да се боря. Заедно с тях ние винаги търсим съвършенството. Но понякога си мислиш, че си много близо до него и после изоставаш. Знам, че имам още какво да дам в спорта. Мисля, че го показах в последните 2 години. Но и конкуренцията ще бъде още по-силна този сезон.”

За това какво можем да очакваме от Мерцедес през новия сезон и къде са основните промени по колата на тима четете в новия брой 192 на списание ClubS1.