Начало Автомобили Кафето – още една причина за посещение на OMV

Кафето – още една причина за посещение на OMV

617
0
Олга Апостолова,ОМВ

Като част от многобройните активности, свързани с новото послание на марката OMVWeCareMore, компанията отбелязва Деня на кафето – 1-ви октомври, 2017 г. с много изненади за своите клиенти. В деня на празника, всички OMVбензиностанции в страната ще предлагат безплатно еспресо. В допълнение, менюто с кафе напитки ще се обогати с новото Веган капучино по рецепта на OMVслужител, отличено по време на проведения по-рано през годината трети VIVACafeБариста шампионат.

След проведения трети VIVA Cafe Бариста шампионат за служители на OMV България, в рамките на който участниците демонстрираха умения в приготвянето на кафе напитки по професионален начин, се състоя паралелен конкурс за кафе напитки по рецепти, предложени от самите служители. В присъствието на Горан Хубер, един от топ баристите в света и специално жури, бяха отличени три напитки. Съгласно последните тенденции на пазара и търсенето на здравословни продукти, OMV България реши да обогати менюто си с кафе напитки с Веган капучино по рецепта на Спасиана Миленова, OMV Люлин.

„Стараем се да доказваме ежедневно, че заставаме изцяло зад обещанието, което сме дали на нашите клиенти „We Care More”* не само по отношение на висококачествените горива, които се грижат за двигателя на автомобила, но и по отношение на комфорта и удовлетвореността на самите клиенти. Знаем, че кафето, което предлагаме на нашите обекти често пъти е причина хората да избират именно OMV за място за среща или почивка по време на път и именно поради това обучаваме, ангажираме и мотивираме непрекъснато нашите служители, за да дават най-доброто от себе си в приготвянето на кафе напитки.”

VIVA Cafe е висококачествен продукт със знак Fairtrade*, който гарантира получаването на справедливи и подобаващи възнаграждения за малките семейни земеделски ферми, които работят всеки ден за постигането на неговото качество. И тази година OMV ще отбележи традиционно 1-ви октомври, 2017 г., Ден на кафето в OMV с безплатно еспресо за всички клиенти на бензиностанции в страната.

Като признание за усърдната си работа, OMV България е горда да съобщи, че тази година компанията е отличена с цели два Best Buy Award медала. Според независимо маркетингово проучване сред потребителите, VIVA Cafe е посочено като кафе-бар/кафене в бензиностанция, което предлага най-добро съотношение цена-качество в България. Същото маркетингово проучване сред селектирана потребителска група – така нареченото поколение „Милениум“, която е и най-важната потребителска група в момента, OMV получава отличието Best Buy Award за бензиностанция, която предлага най-добро съотношение цена-качество в България.

„Гордеем се да получим това признание от нашите клиенти, тъй като всичко, което правим е в името на това да им осигурим качеството, което са свикнали да получават от нас и да им даваме дори повече отколкото очакват.”, каза Петър Величков, управител на OMV България.

Като компания, която винаги е работила в подкрепа на българския бизнес и в полза на обществени каузи, сред които опазването на околната среда, OMV България застава зад иновативен за българския пазар продукт на български производители – ядливaта вафленa чашка за кафе „Cupffee“. Чашката е направени изцяло от натурални и екологично чисти суровини и може да бъде изядена в качеството си на обикновена придружаващата кафето бисквитка.

„OMV България се свърза с нас с предложение да подкрепи нашата бизнес идея, като използва за тестови период от време вафлените ни чашки, предоставяйки на клиентите възможност при желание от тяхна страна да изпият кафето си в тях. Много се радваме, че получаваме това доверие и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите стандарти на работа на OMV България “, казва Мирослав Запрянов, съосновател на „Cupffee“. 

Чашите „Cupffee“ предстои да бъдат въведени тестово на OMV обектите в страната. OMV България още веднъж доказва своята загриженост към общественозначими каузи като опазване на околната среда, подкрепяне на стартъп програми и развитие на бизнес средата.