Начало Автомобили OMV отбелязва 20 години на българския пазар

OMV отбелязва 20 години на българския пазар

303
0

OMV отбелязва 20 години от откриването на първия си обект в България под мотото „OMV – 20 години повече от бензиностанция“. До момента веригата разполага с 94 бензиностанции в страната. Със своя пазарен дял компанията се нарежда сред най-големите инвеститори в страната, като OMV България е инвестирала близо 400 милиона лева.

В обектите на OMV България работят повече от 1400 души, а за последните 20 години компанията е създала около 20 000 работни места в собствената си верига и партньорите.

През своята 20-годишна история OMV България винаги е била посветена на социално значими каузи, включително опазване на околната среда, подкрепа за деца в неравностойно положение, както и много други. Компанията участва активно в местни инициативи във всички региони на страната. Това заляга и като един от основните бизнес принципи на OMV за грижа и отговорност към природата и социалната среда.

Като част от корпоративната си социална политика, OMV България подкрепя множество благотворителни организации и различни каузи, като „SOS Детски селища“, „Карин дом“, и други инициативи. Общата стойност инвестирана в различни общественозначими проекти за тези 20 години е приблизително 6 милиона лева.

Компанията определя тенденциите на пазара на горива и е първата в България, която въведе концепцията за бензиностанция като многофункционален център за услуги.

В България OMV беше първата бензиностанция, която започна да предлага различни удобства на своите клиенти, като детски площадки и автомивки, както и 24/7 продажба на винетки, WI-FI, банкомати, OMV услуги за плащане на сметки, включително застраховки, билети за събития и други услуги. Всичко това идва в допълнение на собствената марка

 „Постоянно правим иновации и внасяме подобрения с цел осигуряване на най-високо качество на продуктите и услугите, които предлагаме, като изпълняваме обещанието, което сме дали на нашите клиенти – We Care More.“

Дечебал Тудор, ритейл мениджър в компанията.

По случай 20 години на българския пазар, OMV стартира редица инициативи и атрактивни предложения при зареждане на горива, с които да благодари за доверието и лоялността на клиентите си.

  • ТАГОВЕ
  • OMV