Начало Автомобили Opel ADAM показва още повече възможности за индивидуализация във Франкфурт

Opel ADAM показва още повече възможности за индивидуализация във Франкфурт

37
0
Opel Adam

Шикозният Opel ADAM ще засили лидерската си позиция на истински шампион по индивидуализация през следващите месеци с предлагането на допълнителни възможности за интериора и екстериора. На автомобилното изложение IAA във Франкфурт (12-22 септември) Opel ще покаже накратко какво могат клиентите да очакват с нетърпение. ADAM ще бъде на щанда на Opel в зала 8 в два нови цвята на купето и един нов цвят на покрива, нови видове дизайн на колелата и нови графични елементи. Интериорът на стилния градски автомобил се характеризира с нови декоративни елементи за арматурното табло, централната конзола и вратите, нови тапицерии на седалките и допълнителни десени на тавана. Всички тези новости увеличават много възможностите за персонализация на автомобила. Досега ADAM предлагаше не по-малко от 61 000 комбинации за екстериора и над 82 000 за интериора, което превърна малкия Opel в безспорен шампион по индивидуализация на пазара. Това позволи на купувачите на ADAM да сформират колата на техните мечти.

Opel разширява потфолиото на ADAM с нови привлекателни цветове на купето като изискания тъмнокафяв Mahogany и ослепително синия Arden Blue. Новият цвят на покрива, жизнерадостния, зеленикав, блестящ Limelight Green наистина „грабва окото“. Както ще бъде показано на един бял ADAM на щанда на Opel на IAA, цветът на покрива ще се предлага разбира се и за лайстната на радиаторната решетка и за страничните огледала. Клиентите на ADAM могат също така да вкарат външните цветове и в интериора на колата с помощта на декоративни елементи и десенирани вложки на арматурното табло. Това голямо разнообразие от нови опции за необикновения индивидуален артист ще се предлага от януари 2014 г.

Автомобилите, които ще бъдат изложени на IAA, показват също така, че ADAM е не само изключително цветен, но е и най-добре свързаният с интернет малък автомобил. Ултра модерната и достъпна по цена ( 300 евро) инфоразвлекателна система IntelliLink на Opel интегрира в автомобила новите мидиа формати като все по-използваните смартфони и апликации. Огромно предимство е, че IntelliLink е съвместима както със смартфоните Apple iOS, така и с Android. IntelliLink в ADAM предлага достъп до апликацията Tune-in за глобално радио, навигационната апликация BringGo и Stitcher – апликация за глобално подкаст интернет радио. ADAM също така предлага сложната функция Siri Eyes-Free за iPhone. Водачите на ADAM трябва само да кажат на Siri какво искат и интелигентният асистент ще им помогне да го направят, но без те да отделят ръцете си от волана и очите си от пътя.