Начало Автомобили Opel Adam с награда за най-добра дизайнерска иновация

Opel Adam с награда за най-добра дизайнерска иновация

34
0

Убедителен вот: с 39,4% от гласувалите Opel Adam стана победител в категорията малки автомобили на Autonis – високоценената награда на списание auto motor and sport, присъждана от читателите му за най-добри дизайнерски иновации на годината.

Около 18 000 читатели гласуваха за общо 104 модела в осем категории. Малкият ADAM получи най-много гласове спрямо участниците във всички категории и поведе с цели 18 процентни пункта пред класиралия се на второ място кандидат.

Категоричната победа на ADAM е поредното доказателство за присъщата на дизайнерската философия на Opel хармония. Привлекателният външен вид, стилното оформление на пространството в купето и почти неограничените възможности за индивидуализация на този градски модел отговарят на вкуса на читателите, както и на клиентите на Opel.

Тази нова победа за нашия ADAM е страхотна препоръка за Opel – заяви д-р Карл-Томас Нойман, председател на борда на директорите на Adam Opel AG. – Аз съм много щастлив да предам наградата на читателите на нашия служител, който направи успеха на настоящите ни модели възможен.