Начало Автомобили Opel ADAM вече и във версия за деца

Opel ADAM вече и във версия за деца

86
0
Opel Little ADAM

Opel ADAM вече може да се намери и във версия за деца: Шампионът на Opel по лайфстайл и индивидуализация се предлага във вариант Little ADAM. Той представлява миниатюрно издание, предназначено за игралните помещения и площадки.

Opel „Little ADAM” е наистина впечатляващ и е много добро копие на пълноразмерния модел, решен в яркожълто с черни детайли и бели спортни джанти.

Дизайнерският екип на Opel ADAM от дизайнерския център на марката в Рюселсхайм си е поиграл допълнително с вдъхновяващите форми на ADAM и са създали този открит модел за най-младата аудитория. Не се изискват нито шофьорска книжка, нито детско столче.

„Little ADAM” е супердобър. Мога да го карам с пълна газ около всекидневната и да се надпреварвам с приятелите ми на игралната площадка. Свободен съм като птица! – радва се четиригодишният Тим на возилото си.

С „Little ADAM” шикозният градски модел на Opel още веднъж доказва, че е истински шампион по индивидуализацията, както за мама и татко, така и за тяхното младо поколение.

Миниавтомобилът е произведе от Ferbedo – германска компания със 113-годишна традиция на специалисти в производството на детски автомобили. „Little ADAM” е с тегло 5 кг, с размери 725x295x380 мм и се задвижва от изключително екологична двигателна система, основана само на мускули. Той е изработен от материал с най-високо качество и устойчивост на вода. За тази количка не може да се поръча отличителният за модела звезден таван, но за сметка на това тя предлага безкрайни забавления на закрито и открито.

Малкият ADAM се продава само за 74.99 евро (с ДДС в Германия) в дилърствата на Opel или през интернет на opel-collection.com.