Начало Други Opel Cup 2015: Първите състезания с тест-драйв на Opel ще бъдат в...

Opel Cup 2015: Първите състезания с тест-драйв на Opel ще бъдат в Русе

41
0

Първите състезания от Opel Cup 2015, на които Opel ще предостави възможност за тест-драйв на последните си модели, ще се проведат в Русе в ТК „Приста“. Дилърът на Opel в Русе Автосвят ще бъде домакин на събитието и ще осигури за тест-драйв на участниците в състезанията и на любителите на тениса, дошли да подкрепят своите фаворити, новото поколение Opel Corsa с най-съвременния икономичен и ефективен трицилиндров еднолитров бензинов турбодвигател, Astra с най-новото поколение „шептящ“ дизел, мини кросоувъра ADAM ROCKS, бестселъра в класа на малките SUV Mokka и др.

Следващите състезания от Opel Cup 2015 ще се проведат в Ямбол на 30 и 31 май, където домакин ще бъде сливенския дилър на марката Олимпиа Ауто. Целият турнир се състои от общо седем състезания в пет града (Бургас, Пловдив, Русе, София и Ямбол), а на последното, което е планирано за 19-ти и 20-ти септември 2015 г. в Пловдив, ще бъде връчена голямата награда на победителите. Двете двойки мъже, които съберат най-много точки от участията си в състезанията, ще заминат с автомобил Opel за Виена, където ще наблюдават на живо тенис турнира ERSTE BANK OPEN на 22 и 23 октомври 2015 г. ERSTE BANK OPEN е от календара на АТР и в него всяка година участват професионални тенисисти от първата десетка на световната тенис ранклиста. Миналата година турнирът бе спечелен от Анди Мъри, който в момента е на четвърто място в световната ранглиста.

Регистрацията за Opel Cup 2015 се извършва на www.ntl.bg.

Клиентите и партньорите на Opel могат да участват в турнира без регистрационна такса с предварителна заявка при техния дилър или в представителството на марката.