Начало Автомобили Опел Мерива с премиера в София

Опел Мерива с премиера в София

133
0

Най-новият модел на Opel Meriva бе представен официално снощи на парти, по повод откриването на новия шоурум на Bridal Fashion. Магазина се намира на бул. Васил Левски 60. Импровизираното ревю на световноизвестните марки за булчинско и официално дамско облекло Pronovias, My Lady, Enzoani, Maggie Sottero и Atelier Aimee се проведе на тесния тротоар пред магазина.

Изящните тоалети бяха представени от Антония Петрова, Мис България 2009; Елена Караколева, Мисис България Вселена 2009; Лазарина Стефанова, Мисис България Свят 2009 и Мисис Милениум 2010; Галина Ангелова, Мисис България Галакси 2008; Милена Шаркова, Мисис България Глоуб 2008; Цвети Разложка, Лейди България; Петя Станчева – Лейди България Континентал; Катя Дунева, Мисис България Свят 2007 и невероятната Капка Амзина, Мисис Баба 2010. Тоалет на My Lady представи и Деси Тенекеджиева, която е първата българска актриса, получила награда на филмовия фестивал в Кан през 2007 г.

И каретите, с които кралиците на красотата пристигнаха, не бяха творение на вълшебна пръчица, а създадените от талантливите екипи от дизайнери и инженери на Opel автомобили от най-новия модел на марката – Meriva. Все пак те имаха една прилика с каретите от приказката. Тя беше начинът, по който се отваряха вратите, за да могат дамите достойно за своята красота, елегантно да излязат от колите, да стъпят на червения килим и да се почувстват като истински кралици.