Начало Автомобилни новини Opel организира тест-драйв по случай 125 години автомобилно производство

Opel организира тест-драйв по случай 125 години автомобилно производство

691
0
125 години автомобилостроене
125 години автомобилно производство на Opel

Opel тази година празнува юбилей – 125 години автомобилостроене. През изминалият уикенд, годишнината се отбеляза в Рюселсхайм, сърцето на бранда в Германия, както и в България. Специално за всички фенове на Opel се проведе събитие на открито на ВИП паркинга на София Ринг Мол. Специално за него бе изградена огромна шатра, която носи логото и мотото на годишнината – Forever Forward since 1899, т.е. Завинаги напред от 1899 г.

Посетителите на празника тестваха най-новите модели на Opel и получи оригинален подарък за лятото Те имаха възможност да разгледат изложба с архивни снимки от историята на  Opel, да се докоснat до легендарните модели Manta A, Commodore и Kapitan. В събитието участваha и експонати Corsa A и Corsa B, както и най-новия модел Corsa лансиран в България само преди няколко месеца.

За настроението на гостите се погрижи барманът Павел Памукчиев от Travel Coctails. Той направи черпеше с вкусно кафе или освежаващ безалкохолен коктейл с оригиналните имена Corsapolitan, Astra Colada или Mokka Tonic, като препратка към моделите на Opel.

За ритъма на партито се грижи DJ FOOTCH, който подбра специален микс от музика, която да създаде приятно изживяване и емоция по време на ивента