Начало Автомобили Opel s 4 автомобила на Tourist Auto Show

Opel s 4 автомобила на Tourist Auto Show

135
0

С четири автомобила ще участва компанията Opel по време на Tourist Auto Show, представлявана от „Булвария Варна“. Това са Astra, Insignia, Granland X и Mokka X.

Новото поколение на Astra е нещо повече от нов флагман на Opel в компактния клас.Тя е шедьовър на германските технологии и пример за ярък емблематичен дизайн. Astra съчетава възможности и удобства от престижния клас с динамично поведение на пътя и уникална комуникационна свързаност. Това е истински нов еталон в компактния клас.

Новото поколение Insignia е еталон за германско инженерно изкуство. Предлага изобилие от място за пътници и багаж с всякакви размери. Изключителният простор на задния ред седалки и в багажното пространство превръщат всяко пътуване в удоволствие за шофьора и неговите спътници.

Въпреки простора в областта на краката на пътниците отзад, версията Grand Sport предлага и багажен обем от 490 литра, който може да се разшири до 1450 литра при сгъване на трите задни седалки.

Моделът е с великолепна видимост и безопасност. Има удобни дълги светлини с обхват до 400 метра без опасност от заслепяване. Също така система OnStar, която позволява обаждане към спешна помощ при инцидент, търсене на свободни места за паркиране и хотелски резервации докато пътувате.

Mokka X, както показва и името, предоставя екстра безопасност, екстра свързаност и екстра SUV усещане с висока позиция на седалките и отлична видимост във всички посоки. На магистралата, в градския център или извън пътя – с новата Mokka X революционните новости и възможностите на първокласните SUV модели вече са на ваше разположение

Grandland X е вълнуващ SUV, който грабва окото с отчетливо изрязаните си линии, мускулестата си фигура и атлетичен нрав. Разполага с 2,0-литров двигател и 8 степенна автоматична скоростна кутия.