Начало Лайфстайл Операция на рамото за Ралф Шумахер

Операция на рамото за Ралф Шумахер

142
0

Ралф Шумахер е паднал неприятно миналия месец по време на ски. В резултат на това германецът, който има амбиции за завръщане във Формула 1, е трябвало да претърпи операция на дясното рамо.

От немското издание „Експрес“ твърдят, че Шумахер младши, който прекара последните две години в Немските серии за туристически автомобили (DTM), е искал да запази в тайна контузията си, за да не намали шансовете му за завръщане във Формула 1.

Контузията бе разкрита миналата седмица, когато по време на официално събитие Шумахер е тръгнал да пада по стълбите, докато не му е помогнал местният хандбалист Курт Клуспис.

Хандбалистът е коментирал пред „Експрес“: „Забелязах, че някой пада зад мен; това бе Ралф Шумаер. Спрях го, като с лявата си ръка го хванах за оперираното рамо… Вероятно го е заболяло много, но Ралф ми благодари и каза „По-добре наранена ръка, отколкото падане по стъпбите!

Междувременно в момента Ралф Шумахер се надява на титулярно място в тима на Стефан GP, ако сръбският екип успее да си уреди място на стартовата решетка.