Начало Автомобили Още интересни предложения от Ксенатек

Още интересни предложения от Ксенатек

189
0

Компанията, занимаваща се с различни преработки на автомобили – Ксенатек, показа своя вариант на Майбах купе само преди дни, но ето че сега специалистите на тема преобразяване показаха и още доста нови свои предложения, някои от които доста интересни, макар и малко странни.

Специалността на Ксенатек е създаването на бронирани модели, но освен това те правят и всякакви други специални преработки, сред които има модели с по-висок покрив, удължено купе и т.н. Наскоро компанията завърши три различни специални версии на Ауди А8L.

Сред евентуалните бъдещи предложения на Ксенатек обаче са модели като Крайслер 300С кабриолет, Лексъс 460 LS купе, Фолксваген Туарег Пикап, Порше Кайен пикап, удължено Бентли Континентал Flying Spur, БМВ 6-та серия с 4 врати, Бентли SUV, Мерцедес-Бенц CLS кабрио и комби, БМВ 7-ма серия с 12см по-висок покрив и удължено с 30 см Ауди R8.

Общо взето доста нетипични модели, а някои от тях са дори стряскащо странни, но все пак не се знае дали някой от тях няма да се появи и в реалността, тъй като Ксенатек определено показват, че имат качества, а и ресурси.