Начало Автомобили Откриха първия продажбен и сервизен център за лекотоварни автомобили GAZelle NN

Откриха първия продажбен и сервизен център за лекотоварни автомобили GAZelle NN

1261
0
Откриха на първия продажбен и сервизен център за лекотоварни автомобили GAZelle NN

„Ауто Италия“ ЕАД, официален дилър на лекотоварни автомобили GAZ за България откри официален продажбен и сервизен център за GAZelle NN. Шоурумът е разположен в бизнес центъра, в който се помещава и автомобилният холдинг на Еврохолд (София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43). Официалната церемония се състоя на 25 ноември в присъствието на руския посланик  Елеонора Митрофанова. Присъства и директорът по износа на ГАЗ – Леонид Дългов.

Целта ни е да докажем големия потенциал на руските товарни автомобили ГАЗ. Стартирахме продажбите още през септември и вече сме реализирали над 100 продажби, като до края на годината очакваме техният брой да достигне 200. Дългосрочно целим 50% пазарен дял в сегмента. Сред големите предимства на руските товарни автомобили на ГАЗ са отличното съотношение цена-качество, както и бързите доставки. Поръчките за GAZelle NN се изпълняват веднага, без каквито и да било забавяния. Недостигът на нови лекотоварни автомобили на световния пазар, породен от дефицита на чипове не засягат руската автомобилна промишленост по никакъв начин”, заяви при откриването Милен Христов, член на съвета на директорите на Авто Юнион.

Предлаганият модел за България е GAZelle NN

Предлаганият модел за България е GAZelle NN, който е и най-новият модел на марката. Версиите покриват къси и дълги бази бусове и шаси кабини с 2+1 или 6+1 места. Машините са оборудвани с германски дизелов двигател, разработен от Volkswagen и са сертифицирани за ЕС, като покриват високите изисквания за вредни емисии на стандарта Евро-6. Скоро се очаква и предлагането на доказалия се с добро качество американски двигател Cummins с обем 2.8 литра.

Атрактивни цени на GAZelle NN

Проектирани за тежките условия по пътищата в Русия, товарните автомобили ГАЗ се отличават с изключителна надеждност и издръжливост. В допълнение, те имат модерен дизайн и са снабдени с редица съвременни технологии и удобства. GAZelle NN са най-атрактивно ценово позиционираните модели в своя сегмент.

Към момента поръчаните автомобили наброяват 220, а 70 от тях са вече в България. Повече информация и контакти за GAZelle NN могат да бъдат открити в официалния уебсайт на ГАЗ за България – gazbulgaria.bg.