Начало Автомобили Оувърфинч показаха ексклузивния Holland & Holland Рейндж Роувър

Оувърфинч показаха ексклузивния Holland & Holland Рейндж Роувър

77
0

Британската тунинг компания Оувърфинч разпространи първите официални снимки на своята изключителна лимитирана серия Holland & Holland Рейндж Роувър, наименована на известната лондонска фирма за пушки – Holland & Holland.

Моделът, от който ще бъдат произведени само сто броя, ще може да използва за база както версията LR-V8 на Рейндж Роувър, която с помощта на компресор развива мощност от 503 к.с., така и дизеловия LR-TDV8, който разполага с над 270 к.с.

Интериорът тук е далеч по-важен от екстериора. Тапицерията е от изключително скъпа бежова кожа, която по принцип се използва за частни самолети, а таблото и внушителната централна конзола, минаваща по цялата дължина на интериора, са направени от супер-скъпо дърво, предоставено от Holland & Holland. Ръчната изработка само на централната конзола изисква над 150 часа работа.

В долната част при задните седалки пък е монтиран хладилник, в който са сложени кристални чаши за шампанско.

Що се отнася до екстериора – цветовете, в които той може да бъде поръчан са четири, а за клиентите, които не са толкова заинтересовани от офроуд функциите на автомобила, 20-цоловите колела могат да бъдат заменени с 22-цолови.

Базовата цена на Holland & Holland Рейндж Роувър за Великобритания е 139 650 паунда, като в нея е включен и ръчно изработен шкаф за пушки в багажното отделение, който може да бъде отделян от автомобила и да бъде отделно заключван, ако се наложи.

Също така моделът ще бъде доставен на собственика си със зареден догоре хладилник с отбран скъп алкохол, като веднага щом бутилките бъдат изпразнени, те ще бъдат заменени безплатно отново с пълни през първата година след покупката.