Начало Moto News Представиха отбора CWM LCR Honda в Лондон

Представиха отбора CWM LCR Honda в Лондон

42
0

Пилотите на CWM LCR Honda Кал Кръчлоу и Джак Милър показаха как изглеждат новите им машини за 2015 в лондонския Уест Енд.

Преди двамата да отидат на вторите предсезонни тестове в Малайзиа от 23 до 26 февруари, двамата пилоти летяха до Лондон, заедно с техния тим мениджър Лучо Чекинело, за официалното представяне на тима, заедно с техния главен спонсор CWM FX.

Тази година CWM LCR Honda празнува своа 10-и сезон в MotoGP и Кал Кръчлоу ще кара заводската спецификация на RCV213V, а новакът в класа Джак Милър ще бъде с RC213V-RS в категорията Open. Двамата ще стартират още в първия кръг на 26 март в Катар.

Кал Кръчлоу каза: Реших да дойда в екипа на LCR Honda, когато седнах с Лучо (б.р. Чекинело) и Антъни (б.р. CEO на CWM World ) и видях страстта и ентусиазма, който имаха. Знаех, че искам да се върна към битката за подиума, като се боря да съм най-добрия сателитен пилот и да си помъча да победа заводските пилоти. Така че се надявам възможността да карам за двете компании – CWM и LCR, да ми даде възможност да вляза в челото. Бях в добра форма в края на 2014 г. и съм убеден, че тя ще продължи и през 2015 г.
Джак Милър коментира: Страхотно се чувствам, откакто съм в Honda и в екипа на CWM LCR. Още на първия тест във Валенсия и след това през зимния период, ние работим в тясно сътрудничество и всичко е толкова положително, че ние имаме възможност да се борим за челни позиции. ние като че ли се да го удари на разстояние доста добре до момента, така или иначе! Мотоциклетът на Honda е животно – това е сигурно, но аз му се наслаждавам все повече и повече, всеки път, когато го карам. Всеки, който ме е гледал в Moto3 знае,  че обичам да се хвърлям в предизвикателства, а с този мотоциклет ще ги имам в изобилие. С нетърпение чакам да започне сезона.