Начало Автомобили Питър Фонда и един “Built to be wild” спортен автомобил

Питър Фонда и един “Built to be wild” спортен автомобил

76
0

На 5 февруари милиарди зрители ще са пред телевизионните екрани за поредния Супербоул, който тази година ще се състои в Хюстън (Тексас). Mercedes-Benz ще е част от шоуто със специален филм, наречен „Easy Driver”.

Краткият клип е създаден в чест на легендарния филм от 1969 г. „Easy Rider”, така че главните герои и в него са Питър Фонда и песента „Born to be wild” на Steppenwolf. Режисьори са братята Джоел и Итън Коен. Другата главна роля е поверена на Mercedes-AMG GT Roadster (4 л, V8 битурбо двигател) спортен автомобил, който е „Built to be wild” (от англ. – създаден, за да е див).

Филмът показва група байкъри, които сякаш живеят в епоха отпреди десетилетия. Те са в бар на легендарния Route 66, където има цяла „стена на славата”, посветена на героя им Питър Фонда. Настроението обаче рязко пада, когато става ясно, че мотоциклетите им са блокирани от един Mercedes-AMG GT Roadster.

Ядосаните байкъри тръгват да търсят собственика на автомобила, но са стъписани, когато той внезапно се появява. Не друг, а самият Фонда любезно похвалва машините им преди да си тръгне.

Носителите на Оскар Джоел и Итън Коен (“Fargo”, “The Big Lebowski”, “No Country for Old Men”) проведоха снимките близо до Лос Анжелис.