Начало Автомобили Пикап ISUZU D-MAX показва възможности на СтроМа Експо 2017

Пикап ISUZU D-MAX показва възможности на СтроМа Експо 2017

66
0

От днес до 15 септември в кариера Балша ще има специализирано изложение на машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия – СтроМа Експо. На щанда на София Франс Ауто, официален дилър на Isuzu за България, ще бъде показан новият пикап Isuzu D-MAX. В неговите off-road и товарни възможности ще могат да се убедят посетителите на изложението и на специално направено трасе. 

Isuzu D-Max е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато Isuzu произвежда първия си пикап. Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. D-MAX е проектиран и създаден да върши много работа дълго време. Isuzu D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво. Isuzu D-MAX е с по-ниско брутно тегло поради намаляването на теглото на новия двигател RZ4E-TC и новите трансмисии. Резултатът от това е по-голяма товароносимост – 1080 кг. и по-голям капацитет на теглене – 3500 кг.

Дългото междуосие (3095 мм) на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и намалява момента на накланяне. Намален е спирачният път при аварийно и рязко спиране, а контролът на водача е повишен, независимо от теглото на товара.