Начало Лайфстайл Павел Лефтеров – Автомобилист №1 на Варна за 2015 г.

Павел Лефтеров – Автомобилист №1 на Варна за 2015 г.

41
0

Павел Лефтеров е 12-ия носител на трофея Автомобилист №1 на Варна за 2015 г. Тройният вицешампион в европейските серии GT4, пилот на варненския клуб „Булавто рейсинг“, бе звездата на церемонията на годишните автомобилни награди  – Варна 2015.

17-годишният пилот прие 33-тата купа „Автомобилист №1 на Варна“ по време на церемонията в МОЛ Варна, която по традиция се организира от Нептун Моторспорт със съдействието на варненския клон на СБА и на ретро клуба в града.  Лефтеров направи истински бум в сериите през миналата година, по време на награждаването показа, че освен качества на добър пилот, той е с много добро възпитание и скромност, качества които ще му помогнат в спортната кариера.

Наградени бяха и призьорите от ретро рали шампионата. За четвъртата шампионска титла, купи получиха Николай Ковачев – Росен Колев с Порше 924.

Церемонията започна с едноминутно мълчание с почит към загиналия миналата година на рали „Твъдица – Елена“ пилот Тодор Славов. На баща му Слави Славов бе връчена купа от „Авто мото ретро клуб – Варна“ с посвещение: „Завинаги в сърцата ни”.